Skip to content

Modele de fular tricotate

Modele de fular tricotate published on

Fularul tubulaire este un modèle de FULAR care nu necesită prea multe cunoștințe ce țin de tricotare. Este suficient să știți să țineți andrelele în mână și să montați ochiuri PE față și PE dos. Fularul tubulaire poate fi tricotat în mai multe feluri. Să Vedem care sunt cele mai populare. Fularul tubulaire este un FULAR închis Într-un Inel. Poate fi de diferite lățimi și lungimi. Acest accesoriu le cucerește din nou pe fashioniste. Deși funcția principală a fularului este de a proteja de frig în timpul iernii, fularul tubulaire sau Snood-UL îndéplorinește Două lucruri: ține cald și înfrumusețează proprietara. În acest articol vă vom învăța cum să tricotați un Snood original cu Andrele și croșetă. Îmi plac în mod Special căciulile simple, completate cu un element chic. MODELE prezentate aici sunt ușor de tricotat, așa că nu ratați șansa de a fi în pas cu Moda. Modelele de fulare TUBULARE pot fi împărțite în Două categorii: unele MODELE vor putea fi realizate chiar și de începători, altele însă presupun multă implicare și Muncă.

Rezultatele obținute merită tot efortul. Ponchoul tricotat sau croșetat este réel în acest Sezon. El poate completa armonios orice ținută. Piesele tricotate sunt ușoare, vaporoase, elegante și Atât de féminin! Iată încă Naomi șaluri și eșarfe croșetate. Deși nu prea am Experiență în mânuirea croșetei, AȘ încerca totuși să realizez prima variantă. Desenul fularului depinde de grosimea aței și a andrelelor, Cu Cât sunt mai mari, Cu Atât mai voluminos va fi. Cum să tricotați Singuri un FULAR tubulaire: modele de tricotare vă doresc inspirație, soluții originale și creativitate elegantă!. Iarna este anotimpul în care ne simțim confortabil Dacă ne este cald și bine. Odată cu sosirea sezonului RECE, inevitabil Gândul ne Duce la șaluri, eșarfe, poncho și căciuli. Deși ími plac mult căciulile tricotate, Cu parère de rău ELE nu mi se potrivesc.

Se pare că părul Lung, ce IESE de Sub căciulă, este Practic atributul principal al oricărei Piese tricotate de PE Cap. Iată modelul Care ími trezește sentimente de nostalgie… în copilărie am tricotate căciuli cu astfel de Ornamente, chiar de Mama… căciuli cu lungimea PANA Sub bărbie. Culoarea sont un ROL foarte important. Căciulile de același modèle Dar de Culori diferite au un impact diferit asupra aspectului. IAR aceste MODELE pot fi prévenant Uni-GEN şi Dacă reușiți să alegeți Culoarea potrivită, atunci vă puteți Bucura și bărbatul cu un astfel de accesoriu la modĂ. Și, la finale, vă prezentăm Naomi Trucuri de aranjare originală a șalurilor, fularelor și eșarfelor.

Șalul mult Dorit. În acest saison el este la Mare căutare. Este nevoie de multă migală și elementele care trebuie combinate sunt extrem de multe… Dar Cât de Frumos este acest décor floral! MĂ înclin fața celor care pot realiza astfel de minunății.

Primary Sidebar